Hard Rock Cafe València ha realitzat hui el ‘Hard Rock Tour’ on ha presentat la seua col·lecció d’objectes de record i l’interior del nou local situat en el cor de la ciutat, lloc on ha generat 80 llocs d’ocupació. Es tracta d’una presentació exclusiva abans que l’establiment òbriga al públic en un llançament immediat.

Hard Rock posseeix la major col·lecció del món de memorabilia musical, comptant amb més de 80.000 peces actualment. Entre els objectes d’artistes internacionals en Hard Rock Cafe València destaquen un barret de Michael Jackson, una cotilla d’encaix de Madona, un jupetí de Bruce Springsteen, una guitarra de Carlos Santana i un teclat que pertanyia a Sting. Per descomptat, el Cafe alberga també objectes d’artistes valencians com José Manuel Casañ de Seguirdad Social, Juan Luis Giménez de Presuntos Implicados, Carlos Goñi de Revolver, La Habitación Roja i Opera Magna.

Un menú variat i amb aire valencià per a 250 comensals

La carta d’Hard Rock Cafe València oferirà autèntics clàssics d’Hard Rock com les famoses hamburgueses llegendàries i els guardonats còctels. També destaca en la carta la col·laboració amb la renombrada xef valenciana Begoña Rodrigo, guanyadora del primer Top Chef Espanya. Així mateix, Hard Rock comptarà amb els millors productes de l’horta valenciana, orxata, xocolata artesana, oli d’oliva, vins i pa de proveïdors locals.

El nou i espectacular local de més d’1.000 metres quadrats tindrà capacitat per a més de 250 comensals. En les seues dues plantes es troben dues zones àmplies de barra, dos escenaris, espais per a esdeveniments privats, i una moderna tendisca Rock Shop, on es podran trobar articles d’inspiració musical, així com l’emblemàtic merchandise col·leccionable d’Hard Rock Cafe.