La cita del moble, decoració i il·luminació acull, des de hui  fins al 20 de setembre, una oferta de 503 signatures i marques internacionals, la qual cosa suposa un increment del 21% respecte a l’edició anterior.

Hàbitat, a més, creix de forma exponencial quant a la superfície expositiva, amb un increment del 45% en metres quadrats bruts fins a aconseguir els 65.000 m2 i espera a més de 25.000 professionals procedents de 65 països.

La Fira, ha consolidat la seua representativitat estatal i repercussió internacional. Així, del total de signatures i marques participants, un total del 36% són de la Comunitat Valenciana (28% més que l’any passat) mentre que un 40% procedeixen de la resta del país, en un creixement registrat del 12% respecte l’any passat.

Destaca, en aquest sentit, el fort increment de l’oferta de signatures i marques estrangeres, que aconsegueixen ja el 24% de l’aparador total d’Hàbitat 2019 amb un creixement del 53% respecte a la cita de l’any passat. Es tracta de signatures d’alt nivell procedents d’Alemanya, Bèlgica, la Xina, Espanya, França, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania i Turquia.

La fira mostrarà un bon nombre d’innovacions, noves col·leccions i solucions per a l’hàbitat i l’equipament de la llar. En la fira es donaran cita els últims dissenys de figures internacionals de la talla de Patricia Urquiola, Christophe Pillet, Jasper Morrison, Marcel Wanders, Jaime Hayón, Gabriel Teixidó, Francesc Rifé, Ximo Roca, Mario Ruiz o l’etern Vicent Martínez.

Ningú vol perdre’s Fira Hàbitat València 2019. Ni tan sols la World Design Organizationque, amb la seua designació com a Capital Mundial del Disseny 2022, s’ha sumat a la celebració del 17 al 20 d’aquest mes de setembre de la millor Fira Hàbitat València dels últims anys. Serà, en aquest sentit, el primer gran esdeveniment en el qual la ciutat mediterrània festege un guardó que mai havia aconseguit cap altra ciutat espanyola.