Arranca el compte arrere per a la celebració de la Fira Gastronòmica del Mediterrani. Una cita que enguany permetrà als amants del bon menjar la possibilitat de degustar menús de primera qualitat gràcies a la creació de la Guia de Menús Gastrònoma.

La Federació Empresarial d’Hostaleria de València és la impulsora d’esta iniciativa, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i la Confederació d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (CONHOSTUR), que cerca donar a conèixer l’àmplia gastronomia de la província. Un total de 46 restaurants (consulta llistat online) s’han sumat a esta guia que reuneix xefs amb Estreles Michelín a preus des dels 20 euros.

La Guia de Menús de Gastrònoma compta amb plats locals i internacionals i és que estem davant unes propostes basades en la cuina valenciana tradicional sense oblidar les tendències culinàries més actuals.

La Guia de Menús estarà disponible en l’estand que la Federació Empresarial de València ha preparat per a la nova cita de Gastrònoma. Serà este diumenge quan donarà inici la fira gastronòmica que durant 3 dies tractarà de potenciar i visibilitzar la força de la cuina valenciana.