Paterna prepara sus polideportivos y grandes espacios para la vacunación masiva
Sanitaria atendiendo a un paciente.

La Conselleria de Sanitat continua aquesta setmana amb la campanya de vacunació enfront del coronavirus en la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, s’administrarà la segona dosi de vacuna en residències a les persones que van ser vacunades amb la primera dosi la setmana del 15 de febrer.

Així mateix, en aquests mateixos centres seran vacunades amb la primera dosi les persones que no van poder vacunar-se anteriorment, bé per infecció activa o per ser nous ingressos. Tots ells amb la vacuna de Pfizer-comirnaty.

Un altre dels grups en els quals continua la vacunació contra el coronavirus són les persones dels centres de dia de diversitat funcional. Per a ells, hi ha previstes aquesta setmana 4.800 dosi de Pfizer.

Quant als professionals del sistema sanitari de salut, aquesta setmana es vacunaran a aquells que van rebre la primera dosi durant la setmana del 15 de febrer i els que no van poder vacunar-se en aqueix moment.

D’altra banda, s’han destinat aquesta setmana 18.500 dosi de la vacuna d’AstraZeneca per a la vacunació de part del grup de cuidadors no professionals. A més, s’administrarà aquesta vacuna també a professionals dels centres de dia.

També estan previstes unes 35.000 dosi de Pfizer per a continuar amb la vacunació de majors de 80 anys i grans dependents; i unes 2.000 dosi de la vacuna de Moderna.

Finalment, es continuarà administrant segones dosis de Moderna per al personal d’hospitals públics i del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana.

Cal recordar que per a poder ser vacunat s’ha de tenir actualitzada la informació del SIP. Sanitat contactarà amb cada persona a través del telèfon associat a la targeta sanitària per a atorgar-li cita.