Groupon
Groupon Australia y Nueva Zelanda celebrando su octavo aniversario de oficina.

Groupon, l’empresa nord americana dedicada a l’ecommerce local, ha seleccionat València per a establir el seu 5° Centre d’Operacions Globals. El centre està situat en l’edifici Aqua i encara que avui dia l’equip el formen 40 professionals de València, l’espai té una capacitat de fins a 200 empleats el que permetrà un creixement continuat en el futur.

“Estem encantats d’haver obert el nostre últim centre en València. Aquesta és una ciutat dinàmica i avantguardista on un talent increïble. El seu clima, ambient i cultura ofereixen als nostres empleats un alt nivell de vida”, declara Barbara Weisz, Vicepresidenta Sènior i Directora d’Operacions Globals de Groupon.

L’empresa ha triat València pel seu alt nombre de professionals multilingües. “El nivell del servei que oferim als nostres socis ha de ser excel·lent, per aquesta raó comptar amb professionals natius en els seus idiomes per a realitzar labors de suport a les seues estratègies, tant comercials com editorials, és fonamental per a nosaltres. València ha demostrat ser un bon lloc per a contractar empleats i estem desitjant formar un equip ací”, continua la Sra. Weisz.

Seu de Groupon en València.

La funció dels Centres d’Operacions Globals de Groupon se centra en donar suport a les operacions de les empreses durant els últims 8 anys, utilitzant les millors estratègies, eines i tecnologies del mercat.

Groupon està a Espanya des de 2010, la seua oficina comercial a Madrid compta amb més de 100 empleats. L’equip d’Operacions Globals de Groupon també té bases en l’Índia i Polònia.