Grezzi durante la rueda de prensa para presentar las novedades de la EMT en Fallas.

Preguntat pels periodistes Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat de València, ha destacat la gran gestió realitzada per Salvador Martínez Tarín. Ha manifestat que des que ell mateix va nomenar al nou secretari-assessor de l’EMT en 2015 no hi ha hagut problemes i aquest ha realitzat una bona gestió en totes les àrees en les quals s’ha comptat amb la seua intervenció.

La figura del secretari assessor de l’Empresa Municipal de Transport ha sigut reprovada per part de l’oposició. D’una banda han criticat la pujada de sou d’aquest professional dels 600 als 3.000 euros, i per un altre s’ha qüestionat la legalitat del contracte de prestació dels seus serveis. Respecte a això últim, des de l’oposició consideraven que era necessari un procediment de concurrència pública per a la seua contractació, fet negat per un informe jurídic de l’Ajuntament on s’avala el seu contracte.

Grezzi ha afirmat que tothom coneixia el seu nomenament, inclosa l’oposició, i que ningú es va oposar a això. També ha indicat que la seua contractació ha permès estalviar diners a les arques municipals, concretament 200.000 euros en factures, respecte a l’etapa de govern del PP, a més de les sentències guanyades, algunes de les quals han portat a un estalvi de 100.000 euros en nòmines de treballadors alliberats.