Impactante accidente de tráfico en la avenida del Puerto de Valencia
Taxi volcado tras la colisión con un todoterreno en la avenida del Puerto.

L’avinguda del Port de València ha viscut aquest matí un aparatós accident de trànsitUn taxi ha bolcat en la via, enfront de la parròquia de Santa María del Mar, després de col·lidir amb un tot terreny, un incident que ha deixat a dos ferits.

Segons ha informat el diari Las Provincias, un policia local de València i un altre de Mislata han sigut els herois de la jornada. Es trobaven fora de servei quan han presenciat l’accident i han acudit a socórrer a les víctimes.

Els agents han rescatat tant al taxista com a la passatgera que viatjava en els seients posteriors. Tots dos es estaven a l’interior del vehicle bolcat amb els cinturons de seguretat.

Han sigut els propis policies els qui han entrat en el taxi per a tallar els cinturons i rescatar als seus ocupants. Després de la gesta, han acudit al lloc de l’accident un total de cinc patrulles de la Policia Local, diverses dotacions de Bombers de València i un equip sanitari per a atendre els ferits.

El treball conjunt de Bombers i Policia ha permès restablir el trànsit en la zona habilitant dos carrils per a la circulació dels vehicles.