Diumenge que ve 24 de desembre les grans superfícies valencianes tornaran a obrir les seues portes, i esperen que, de nou, més de 850.000 clients visiten les seues tendes. “Les grans superfícies valencianes han encertat en analitzar els factors que són importants perquè els clients decidisquen efectuar les seues compres en les nostres tendes. Els nostres preus i les facilitats de finançament que oferim són els nostres factors diferencials: A més els nostres clients saben que el servei postvenda i la qualitat dels productes en les nostres tendes estan garantides” ha declarat, Joaquín Cerveró, portaveu d’ANGED a la Comunitat Valenciana.

Els regals, articles de decoració i l’alimentació han suposat el 80% de la cistella de compra dels nostres clients, i enguany prop del 90% de les famílies valencianes han visitat les tendes d’ANGED durant el mes de desembre.

La campanya de la Nit de Nadal i el dia de Nadal està sent molt positiva en les grans superfícies valencianes, que han vist com els bons preus, les facilitats de pagament i la garantia de qualitat són atributs que estan rebent una important resposta dels consumidors, aportant bones dades d’afluència i de vendes. Al desembre, les vendes han crescut una mitjana propera al 7% pel que fa a l’any passat.

Les empreses associades d’ANGED a la Comunitat Valenciana han contractat 4.000 persones per a reforçar les plantilles dels seus centres comercials en aquesta campanya de Nadal. Aquestes contractacions de temporada, que afecten majoritàriament a menors de 30 anys, han repuntado un 7 % respecte al Nadal de l’any passat a causa de la millor previsió de consum. El personal de les línies de caixa, els reponedores, treballadors de paqueteria i magatzem són els perfils que concentren la major part dels reforços.