Gran Teatro Paterna

El Gran Teatre de Paterna estrena nova temporada amb una selecció de les obres més importants del panorama nacional.

Tal com ha explicat la regidora de Cultura, Paqui Periche, “es tracta d’una programació dirigida a tot tipus de públics amb especial atenció al públic familiar que enguany podrà gaudir de diferents obres infantils”.

La nova temporada arrancarà el divendres 5 d’octubre amb l’espectacle de música i ball, “Que flamenca soc”, un homenatge al folklore valencià i flamenc de la companyia Taconterra Dansa.

Carmen Maura, una de les actrius més reconegudes del país arribarà a Paterna acompanyada de Félix Gómez, el 9 de novembre per a representar l’obra “La Golondrina”, una commovedora història escrita per Guillem Clua i dirigida per Josep María Mestres.

El 16 de novembre es representarà “Herois” la comèdia escrita per Gerald Sibleyras i protagonitzada pels actors Juan Gea, Luis Valera i Iñaki Miramón, que narra la hilarante història de tres veterans de guerra durant els seus últims dies en un hospital militar.

La comèdia musical “El teu i el meu”, compte la història d’una parella a través de 75 cançons populars cantades en 75 minuts. Una oportunitat irrepetible de gaudir dels millors temes de la història de la música espanyola que podrà veure’s el divendres 30 de novembre.

“Gag Movie”, que es representarà el 21 de desembre, suposa el retorn de la companyia Yllana que torna als escenaris amb aquesta nova producció, una divertida sàtira sobre la fama i el cinema.

També s’han programat diferents obres infantils perquè les famílies gaudisquen durant els pròxims mesos de les millors obres dirigides als més xicotets i xicotetes. La primera titulada “Les 7 Diferències” tindrà lloc el 7 d’octubre a les 18 h i el diumenge 4 de novembre es representarà “Per uns pasitos de ná” un espectacle que fusiona la dansa flamenca i la contemporània.

A més i coincidint amb les vacances nadalenques, el divendres 28 de desembre tindrà lloc una doble funció de l’obra “Descobrint l’Illa del Tresor”, una obra repleta d’emoció, cançons, balls i molta diversió que farà les delícies de xiquets i majors.

Finalment, des de la regidoria de Cultura han assenyalat que el 22 de setembre, en horari de 9 a 15 hores, es posaran a la venda en les taquilles del teatre les localitats de totes les obres programades fins al 31 de desembre, amb un màxim de sis entrades per persones. A partir del 23 de setembre ja estaran disponibles tant en taquilla, en horari de 19 a 21 hores, com en internet en www.tickentradas.com.