Esport i solidaritat s’han donat cita hui en el club de Golf Escorpión de Bétera. Allí ha tingut lloc la desena edició del Torneig Solidari de Golf Fundació Dasyc amb l’objectiu de recaptar fons amb els que ajudar a persones en risc d’exclusió social. Un esdeveniment d’èxit que enguany ha reunit a 164 jugadors.

Esta iniciativa va nàixer fa deu anys arran d’una conversa entre representants de la Fundació Dasyc i del propi Club de Golf. La seua finalitat era ajudar als més necessitats per mig de l’esport i la competició.

La Fundació Dasyc realitza diàriament activitats d’ajuda per a dones, xiquets i persones majors que viuen en perill d’exclusió social. Entre les seues accions més destacades es troba el programa d’estiu per a menors, un període de cinc setmanes d’oci saludable on serà clau la recaptació del torneig.

El Club de Golf Escorpión i la Fundació Dasyc porten ja una dècada de col·laboració a través de l’esport i el seu objectiu és continuar treballant de la mà per a ajudar i fer més fàcil la vida a tots aquells que ho necessiten.