1er Vermut al Mercat de Godella
1er Vermut al Mercat de Godella

Demà arriba a Godella la primera edició del ‘Vermut al mercat’ per a oferir tapes amb productes de proximitat i begudes saludables dins del tradicional ‘Mercat de venda directa’, que se celebra cada dissabte en aquest municipi de l’Horta.

En este sentit, l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha remarcat que «el que volem és dinamitzar el mercat, atraure a la gent perquè vinga i compre productes de proximitat amb la gran varietat d’alimentació sostenible i saludable que s’ofereix». 

La finalitat d’aquesta primera edició és consolidar l’activitat perquè es realitze el primer dissabte de cada mes, potenciant el valor dels productes pròxims, de quilòmetre zero, i saludables.

«Volem donar un impuls al mercat, que la gent ho conega i, d’aquesta forma, atraure a més municipis i que se sumen a fer mercats sostenibles com aquest».

Amb açò, l’acte començarà a partir de les 12.30 hores on, tots els assistents, podran degustar vins i vermús de la Fàbrica Pons i tapes saludables de les parades del mercat amb la venda de productes pròxims  com de venda directa del camp o altres com pasta, llentilles…

No obstant això, abans d’aquesta activitat es realitzarà la presentació del calendari “Fem l’horta” de l’associació Per l’Horta.