L’Ajuntament de Godella celebra hui la festivitat de Sant Isidre Llaurador amb diversos actes que van començar el passat 12 de maig baixc el nom de la Setmana de l’Agricultura. Sobre aquesta celebració i les diferents activitats que s’han organitzat per a mostrar l’herència i la importància de l’horta en el municipi, l’alcaldessa de la localitat, Eva Sanchis, ha parlat en el programa ‘Vive las Fiestas’ de 7 Televalencia.

L’antic escorxador va acollir les primeres cites amb la projecció audiovisual Passat, present i futur de l’agricultura a Godella, amb una posterior xarra-col·loqui. Més tard, va haver-hi un sopar de germanor amb els agricultors veïns.

Durant el cap de setmana també va haver-hi degustació d’aliments elaborats amb productes del propi mercat i un passeig amb carro per a xiquets i xiquetes per l’horta de Godella.

Finalment, els actes es concentraran hui en la plaça de l’Església amb el volteig de campanes i el tret de les Salves. Ja a la vesprada, hi haurà un vi d’honor i es portarà el Sant per a fer una benedicció del terme municipal i una missa en el seu honor.