Fernando Giner: “No sabem si qui mana és València és Ribó o Grezzi”

El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València ha comentat l'actualitat política del seu partit i la gestió de Joan Ribó en el consistori.

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner va passar pel programa Àgora per a comentar, sobretot, l’actualitat política referent al seu partit i a la gestió de l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó. Giner, va voler deixar ben clar que la seua formació ha recolzat la formació d’alguns governs, però no que no forma part de cap ja que les linies roges de Ciutadans estan molt clars i passen, sobretot, “perquè que no ha cap membre d’aqueix govern implicat en cap cas de corrupció”.

Respecte a la política municipal, el responsable de Ciutadans ha comentat la valoració que té la ciutadania de Ribó i és que, segons les últimes enquestes, est ha tret un aprovat just. Per a Giner, aqueixa nota és molt dolenta perquè no reflecteix confiança. I és que per a Giner, el problema de Ribó és que “no deixa llibertat a la ciutadania per a poder triar”.

Respecte al tema de la mobilitat, Giner qüestiona el poder del primer edil valencià i es pregunta qui mana en realitat en el consistori, si Ribó o Grezzi ja que “pretenen fer un ciutat a mesura de la seua ideologia i açò no pot ser”.

Fernando Giner va assegurar que la seua intenció és seguir treballant per València i recolzar a la direcció nacional del seu partit per a guanyar les eleccions.