La signatura francesa de productes per a la llar GiFi, obrirà a València el pròxim 25 de maig la seua primera tendisca ‘insígnia’ espanyola com a punt d’entrada per al seu desembarcament en territori nacional.

L’espai arreplega l’últim concepte de tenda desenvolupat a França i, amb més de 3.500 metres quadrats a Alfafar és una de les més grans de la signatura en l’actualitat. Amb 2’5 milions d’euros d’inversió, serà el ‘laboratori espanyol’ per a aquesta cadena francesa, capdavantera en el seu país en aquest segment. “Hem adaptat el concepte de tenda al consumidor espanyol, amb l’objectiu de fidelizar a una clientela multigeneracional”, destaca Franck Allard, director de Desenvolupament Internacional de la companyia.

En el seu local d’Alfafar, GiFi comptarà amb una mitjana de 24.000 referències a la venda, de les quals més d’un 50% seran renovades anualment. “El nostre concepte es basa en els productes contemporanis, originals, que sorprenguen al client, però a bon preu: del 65% dels nostres articles no superen els 5 euros”, explica Franck Allard. Així, GiFi compta amb una àmplia gamma de productes, per a la casa, decoració, moda, regals, mobiliari de jardí, articles de diversió o joguets.