La Federació Empresarial d’Hostaleria de València ha lliurat els Premis de l’Hostaleria Valenciana 2018 en una gala celebrada en el Teatre el Musical Cabanyal. L’acte ha sigut presidit pel Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i la 1ª tinent alcalde de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, i ha comptat amb l’assistència de més de 250 convidats entre autoritats, empresaris, professionals i proveïdors del sector.

Els premis de l’hostaleria valenciana tenen com a objectiu reconèixer la labor i la trajectòria de professionals, empreses i institucions que han contribuït a dignificar i millorar el sector hostelero de la província de València. Els premis es divideixen en 13 categories entre les quals es troben “Defensa del sector”, “Emprenedor Hostelero”, “Disseny en Hostaleria”, “Trajectòria professional”, “Fidelitat i suport al sector” o “Promoció dels productes valencians”.

gastronomía
La periodista Esther Cerveró durante la entrega de premios de la FEHV.

PREMIE PERIODISME I HOSTALERIA. Esther Cerveró

Periodista valenciana amb una àmplia carrera professional en diversos mitjans de comunicació i gabinets de premsa. Des de fa anys dedicada de ple a la informació i la comunicació gastronòmica va fundar la seua pròpia consultora de comunicació dedicada principalment a assessorar a empreses de restauració. Presentadora del programa especialitzat en gastronomia Gastroteca recentment ha sigut nomenada responsable de l’àrea de comunicació en Socarrat Estudi.