El cas del xalet comprat pel dirigent de Podem, Pablo Iglesias i la portaveu del seu partit en el Congrés, Irene Montero segueix donant que parlar. Ahir, la dirigent del PSOE, Isabel García i la diputada de Podem en Els Corts, Beatriu Gascó, es van enredar en una discussió sobre aquest tema.

Gascó defensava als líders de la seua formació i va afirmar que “la compra d’una casa no mesura els fets del meu partit. Els dirigents del meu partit i els que estem en les institucions hem de ser exemple i si a més ho som a nivell personal, millor. Però cadascun tria el límit del preu de la casa que es pot comprar”.

Per la seua banda, García va assegurar que la polèmica ve per “la hipocresia de l’actuació sobretot de Pablo Iglesias, per haver criticat al que ell cridava ‘la casta’ ja que, com deia Ribó, quan un és d’esquerres ha d’actuar com a gent d’esquerres i cal ser conseqüents amb les teues paraules i amb els teus actes”.

La dirigent de Podem va contraatacar acusant als expresidents socialistes Felipe González i Joan Lerma de posseir iots i García va respondre al·legant que “si Lerma podia pagar el iot no és criticable i a més tampoc va criticar a qui ho tinguera. El problema és que Pablo Iglesias sí ha criticat a aquells que tenien cases de cert valor”.

Quant a l’assetjament patit per Iglesias i Montero, la diputada d’Igualtat en la Diputació de València va afegir que “era comparable a quan a Soraya Sáez de Santamaría li feien els escratxes amb el seu fill nounat i Iglesias va dir que el preu que havia de pagar. Així és que en aqueix cas, per la boca mor el peix”.