mascletà
Imagen de las Fallas 2019, con la mascletá y la falla Municipal al fondo.

La Fira Internacional de Turisme (FITUR) arranca a Madrid amb la qual és ja la seua 40ª edició. En aesta trobada de professionals i representants de mercats receptius i emissors de turisme no faltarà l’Ajuntament de València per a mostrar un model turístic basat en el creixement sostenible.

En l’espai destinat a la promoció de la ciutat, el món de les falles i la pirotècnia adquirirà des de hui un gran protagonisme. Entre els atractius per als visitants destaca la possibilitat de veure amb ulleres virtuals el vídeo d’una mascletà en 360 graus.

L’espai de Fitur destinat a València estarà presidit per la imatge de la Ciutat de les Arts i les Ciències i comptarà tots els dies amb presència del món faller. En esta mateixa zona es duran a terme trobades professionals, reunions amb més de 70 aerolínies, turoperadores i altres professionals del sector turístic.

Entre els acords previstos està el que se signarà amb la Corunya i Oviedo per a impulsar una promoció creuada entre ciutats, així com els que es duran a terme per a millorar la coordinació entre administracions que afavoreix el desenvolupament de grans projectes que superen a l’entorn municipal.

La imagen puede contener: una o varias personas, personas en el escenario, personas de pie, personas bailando, calzado y exterior

TECNOLOGIA I RUTA DE SHOPPING

Així mateix, en Fitur es parlarà de la pròxima edició del Webit València 2020, un esdeveniment de referència en matèria d’innovació i tecnologia que se celebrarà entre el 17 i el 20 de juny en La Marina; i de DreamHack València, la major competició internacional de professionals d’esports que se celebrarà del 2 al 4 de juliol en Fira València amb una previsió de 70.000 visitants.

A més, en el marc del programa València Shopping s’han desenvolupat 5 rutes turístiques per comerços emblemàtics de la ciutat, amb l’objectiu de visibilitzar el comerç local com a element imprescindible de la identitat de la ciutat, dinamitzar la despesa entre els visitants i posar en valor posar el producte “Made in València” i el comerç valencià.