El millor futbol platja en la Platja del Cabanyal

El XXIV Torneig Ciutat de València se celebrarà entre el 15 i 16 de juliol en la valenciana Platja del Cabanyal.

fútbol playa

Futbol i platja tornen a unir-se un altre estiu més per a la disputa de la vint-i-quatrena edició del Torneig Ciutat de València de Futbol platja. La platja del Cabanyal és, de nou, el lloc triat per a la celebració d’este campionat entre el 15 i el 16 de juliol que compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal.

Des que el 1994 València albergara la primera edició d’un torneig de futbol platja a nivell nacional, amb el “Trofeu Ciutat de València de Futbol platja”, esta modalitat esportiva ha anat creixent, tant en popularitat com en participació, i estenent-se per tot el territori.

En eixa vint-i-quatrena edició del “Trofeu Ciutat de València de Futbol platja” el torneig comptarà amb més de 500 participants, tant en modalitat masculina com femenina, que lluitaran per conquistar la victòria final.  Els equips formaran grups de quatre en la primera fase, jugant en format lligueta contra els equips del seu grup, jugant així un mínim de tres partits, dels que passaran els primers classificats a la fase final, que es disputarà per sistema eliminatori a partit únic.

A més, el torneig oferix un triangular d’exhibició entre tres dels millors equips de futbol platja de la ciutat, el València CFLlevant UD i Fonteta CF i que conformarà un dels plats forts del cap de setmana.

Però esta edició presenta també novetats. Després de l’èxit de l’any passat, se celebrarà per segona vegada la Copa de Falles, entre equips conformats per les comissions falleres i, com principal novetat, la I Copa Valenciana sub 15, en la que quatre clubs, CD Malilla, Fonteta CF, València CF i la UD Alzira, participaran en esta nova experiència que té com a raó principal estendre la cultura de l’esport del futbol platja a totes les edats.