hachis

La Guàrdia Civil ha confiscat un vehicle que portava en el remolc d’un furgó 300 quilos d’haixix quan circulava pel municipi de Sagunt, València. Fonts oficials han afirmat que s’ha detingut al seu conductor i a més, se li han confiscat 50 euros en metàl·lic.

L’home de nacionalitat espanyola va ser identificat anit mentre circulava per Sagunt, en el marc dels dispositius establits de forma permanent amb l’objecte d’evitar el tràfic de drogues en la província de València, segons un comunicat del cos armat.

Així doncs, actes de delinqüència han esguitat la ciutat romana aquesta setmana a causa que, fa dos dies, agents de la Policia Nacional han detingut a una dona per presumptament apoderar-se de 110.000 euros d’una amiga de 90 anys a la qual cuidava de forma «altruista» i amagar part dels diners en un test situat en la terrassa del seu habitatge a Sagunt.

hachis
La ciutat romana finalitza la setmana amb dos actes de delincuència.

Així mateix, han recuperat 67.000 euros de la víctima, de qui la seua suposada amiga havia aconseguit amb uns poders notarials ser administradora dels seus comptes i incloure’s en el testament.

Els agents van descobrir que l’amiga i cuidadora hauria aprofitat l’ingrés en l’hospital de l’anciana perquè va ser sotmesa a una intervenció quirúrgica para, a través de poders notarials, convertir-se en l’administradora del compte bancari a més d’incloure’s en el testament de la seua amiga.