Dijous estarem en alerta groga per fortes pluges que podrien acumular fins a 60 litres per metre quadrat en 12 hores a causa del temporal marítim que també deixarà ones de fins a 3 metres en el litoral valencià.

En aquesta jornada, l’última laboral de la setmana, el cel de la Comunitat Valenciana estarà cobert amb precipitacions, més intenses en el litoral sud de València i nord d’Alacant, on poden ser localment fortes.

El vent serà de component nord, moderat en el litoral i fluix a moderat en la resta, i les temperatures a penes variaran, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

11ºC, la temperatura mínima de dimecres

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

Castelló 11 i 13 graus
València 11 i 14 graus
Alacant 11 i 14 graus

Les temperatures mínimes de la passada matinada no han patit canvis significatius i a la província de Castelló s’han mesurat 0 graus a Castellfort, 8 a Vinaròs i 9 a Sogorb. A la província de València, els termòmetres han arribat als 6 graus a Utiel, 10 a Xàtiva i 11 a Polinyà del Xúquer. A les comarques del sud, les mínimes han sigut de 8 graus al Pinós i 11 a Xàbia i en la pedania il·licitana de l’Altet.