Esta imatge es repetix diàriament i no solament una vegada al dia. És l’autovia que passa al costat del Polígon Fuente del Jarro de Paterna, una via d’un sol carril que comunica la transitada autovia d’Ademúz amb l’aeroport de Manises.

Durant les hores punta, centenars de vehicles veuen ralentits els seus trajectes arribant a detenir-se després de les eixides dels seus treballs. Una problemàtica que requerix actuació i que des de l’associació d’empresaris ASIVALCO porta 35 anys demandant-se.

A més de la creació d’un accés directe a la segona fase de Fuente del Jarro, des d’ASIVALCO es considera imprescindible desdoblegar la Nacional 220. I és que asseguren que no solament és una qüestió de tràfic sinó també de seguretat tal com es va comprovar durant l’incendi d’Indukern.

Les reformes d’estes vies de comunicació, competència del Ministeri de Foment, estan avaluades en un total de 75 milions d’euros. La seua actuació no solament suposaria una millora de la seguretat i mobilitat de la zona, sinó també un progrés per a l’economia del polígon i una major qualitat de vida tant per a treballadors com per a veïns dels municipis adjacents.