Esta és una imatge que es repetix diàriament, desenes de camions i remolcs aparcats en els carrers de Fuente del Jarro. En este polígon de Paterna, un dels més rellevants de la Comunitat Valenciana, hi ha prop de 500 empreses treballant. De totes elles, són més d’un centenar les que requerixen de vehicles de gran tonatge que cada dia veuen complicat el seu aparcament a causa de l’actual regulació de transport.

A pesar de que Fuente del Jarro disposa de dos espais reservats per a l’aparcament de camions i remolcs, en l’actualitat es troben infrautilizados per qüestions de qualitat. Esta falta d’espai és el que provoca un problema que ja s’ha convertit en una reivindicació històrica per al polígon de Paterna per tota la problemàtica que comporta. Des d’Asivalco les mesures a adoptar estan clares: millorar les zones destinades als aparcaments.

Entre eixos beneficis es troba l’increment de la competitivitat i la millora de la imatge d’esta àrea empresarial. A més, des d’Asivalco ja han avançat que en cas d’aconseguir el reivindicat també lluitaran per la creació d’un xicotet taller amb vestuaris i lavabos amb la finalitat de fer més fàcil el treball dels transportistes que passen diàriament per les instal·lacions de Fuente del Jarro.