El divendres s’esperen intervals nuvolosos en el terç nord de la Comunitat Valenciana, on no es descarta alguna precipitació a l’interior i una cota de neu de 1.000 i 1.200 metres, i poc nuvolós en la resta, el vent serà de l’oest moderat a fort, amb ratxes molt fortes en el litoral nord de Castelló i tot l’interior.

Respecte a les temperatures aquestes baixaran, sobretot en la meitat sud.

Alerta per vents i fenòmens costaners

El litoral de la província d’Alacant i el litoral sud de la de València estaran aquest dijous i divendres en alerta groga per fenòmens costaners, ja que s’esperen vents de l’oest i nord-oest amb intervals de força 7.

També aquest divendres estarà activada l’alerta groga a la província de Castelló i l’interior de la d’Alacant per vents de l’oest i nord-oest forts que podrien aconseguir ratxes màximes de 80 quilòmetres per hora, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

L’alerta per fenòmens costaners començarà aquest dijous a les 21 hores i finalitzar a les 11.00 hores del divendres, encara que en el cas del litoral sud de València conclourà a les 6.00 de la matina del dissabte.

L’episodi de forts vents del divendres començarà a les 10.00 hores i conclourà aqueix mateix dia a les 20.00 hores a l’interior sud de València i el dissabte a les 6.00 de la matinada en el litoral de Castelló.

Temperatures màximes de 23 graus

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut la següents:

Castelló 10 i 21 graus
València 13 i 23 graus
Alacant 12 i 22 graus