Fred i neu per damunt dels 1.000 metres

El litoral de la província d'Alacant i el litoral sud de la de València romanen en alerta groga per fenòmens costaners

El divendres s’esperen intervals nuvolosos en el terç nord de la Comunitat Valenciana, on no es descarta alguna precipitació a l’interior i una cota de neu de 1.000 i 1.200 metres, i poc nuvolós en la resta, el vent serà de l’oest moderat a fort, amb ratxes molt fortes en el litoral nord de Castelló i tot l’interior.

Respecte a les temperatures aquestes baixaran, sobretot en la meitat sud.

Alerta per vents i fenòmens costaners

El litoral de la província d’Alacant i el litoral sud de la de València estaran aquest dijous i divendres en alerta groga per fenòmens costaners, ja que s’esperen vents de l’oest i nord-oest amb intervals de força 7.

També aquest divendres estarà activada l’alerta groga a la província de Castelló i l’interior de la d’Alacant per vents de l’oest i nord-oest forts que podrien aconseguir ratxes màximes de 80 quilòmetres per hora, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

L’alerta per fenòmens costaners començarà aquest dijous a les 21 hores i finalitzar a les 11.00 hores del divendres, encara que en el cas del litoral sud de València conclourà a les 6.00 de la matina del dissabte.

L’episodi de forts vents del divendres començarà a les 10.00 hores i conclourà aqueix mateix dia a les 20.00 hores a l’interior sud de València i el dissabte a les 6.00 de la matinada en el litoral de Castelló.

Temperatures màximes de 23 graus

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut la següents:

Castelló 10 i 21 graus
València 13 i 23 graus
Alacant 12 i 22 graus