“À punt? A punt de què?”, és la pregunta que realitzava el cantant Francisco en el seu pas pel programa Àgora quan la presentadora de l’espai, Sylvia Costa, li demanava la seua opinió sobre el nom de la nova televisió autonòmica valenciana.

Francisco va ser sincer assegurant que desconeixia l’elecció del nom ideat per l’agència del publicista Risto Mejide, Aftershare, per a substituir a l’extinta Canal Nou exclamant entre riures que estava “a punt de donar-t’un infart”.

Davant la pregunta de si l’alcoià deixaria Canal Nou en lloc d’À. la resposta està clara: sí. “És una opinió que done com a ciutadà, per què cal canviar el nom de Canal Nou?”, es qüestionava abans d’explicar que és una televisió que recorda amb afecte sobretot en els seus primers anys.

Un altre dels assumptes tractats sobre el nou ens va ser el seu cost econòmic. “Per a llevar el nou i posar un punt, què ens va a costar? Mig milió d’euros?”, preguntava Francisco assenyalant que s’alegra que la Comunitat vaja a comptar amb uns nous mitjans audiovisuals però sempre que no supose diners per als valencians i que servisca per a “entretenir i informar” i no com un “servei per al politiqueo”.