Las Cervezas del Mercado ha acollit l’exposició “Los Dragones de Valencia hablan en Inglés”. La mostra arreplega fotografies del fotògraf valencià britànic Mark Sicon, de diferents detalls de dracs esculpits en les façanes modernistes de l’eixample amb alguns dels més espectaculars de València, en pedra, fusta, metall i guix.

Esta exposició s’emmarca en el projecte creat pel professor d’anglès i història, Bob Yareham, que el seu objectiu és donar visibilitat, tant als valencians com als visitants de la nostra ciutat, dels innombrables dracs en els quals pocs havien reparat fins al moment.

Este descobriment es farà no solament en forma de mostra fotogràfica en El Mercat de Colón, sinó que a més, Bob Yareham, oferirà un recorregut que comença de l’estació del metro de Colón el dissabte 23 de setembre i el dissabte 30 de setembre a les 10.30 hores.

Però les rutes no seran les úniques activitats paral·leles a l’exposició. Les Cerveses del Mercat posarà a la disposició dels seus clients un joc mentisques dure la mostra, en el qual els dracs parlaran, en anglès, per a descriure les seues experiències en un llenguatge acuradament seleccionat, per a ajudar als estudiants d’anglès a trobar el seu proprio grial, el desitjat examen B2. Una activitat utilitzant l’exposició perquè tots puguen practicar el seu anglès.