Ford Almussafes.
Ford Almussafes.

La factoria de Ford Almussafes ha anunciat el inici d’un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERE). A conseqüència d’això, la companyia acomiadarà a un total de 630 treballadors de la planta valenciana.

La direcció de Ford ha comunicat que la decisió és a causa d’una reducció de venda dels models produïts a la província de València, alguns d’ells són el mític Ford Mondeo o el Galaxy.  “Com a conseqüència, el volum de producció en la planta s’ajustarà a principis d’abril per a adaptar-se a les noves necessitats de producció”, han declarat.

“Estem treballant amb els sindicats per a iniciar un procés de consultes per a realitzar els ajustos necessaris en la plantilla. Valorem molt als nostres empleats a València i treballarem constructivament amb el comitè d’empresa per a minimitzar l’impacte en els nostres empleats, les seues famílies i la comunitat local”, assenyalen.

Per tant, Ford Almussafes que empra avui dia a unes 7.500 persones, reduirà en un mes la seua plantilla. A més, també eliminarà el torn de nit. A això se suma que l’automobilística té en vigor un ERTE a causa de la pandèmia i la conseqüent caiguda de vendes.