Equipo de la fabricación de pantallas protectoras en Ford Almussafes.
Equipo de la fabricación de pantallas protectoras en Ford Almussafes.

Amb la crisi del coronavirus so moltes les empreses que han volgut sumar-se a la lluita contra la pandèmia. És el cas de la fàbrica Ford a Almussafes. L’empresa automobilística ha sigut l’última a sumar-se a aquesta guerra del Covid-19 prestant els seus equips per a la fabricació de material sanitari.

Tal com ha anunciat la companyia, aquesta ha començat la fabricació en sèrie de màscares de protecció facial. Ford ha subratllat el seu “compromís” social per a ajudar a vèncer aquesta pandèmia global. En ella també col·laboren la Generalitat Valenciana i Servofluid.

Aquestes màscares aniran destinades al personal sanitari dels centres valencians per a ajudar així el sistema sanitari. El modus operandi és mitjançant l’ús de dotze impressores 3D. En elles treballen un total de 15 persones que les desenvolupen en tres torns diaris. Calculen que cada dia eixiran una mitjana de 300 mascáras de protecció.

A més, des de Ford han subratllat que continuen “treballant juntament amb la Generalitat”. La finalitat és explorar “altres oportunitats de col·laboració que complisquen tots els requeriments legals”. “Volem agrair als empleats que s’han oferit voluntaris així com al comitè d’empresa pel seu suport en els projectes en els quals estem treballant”, conclou el comunicat de Ford.