foguera canals

La Foguera de Canals, la més gran del món, va caure ahir sobre dos habitatges que es trobaven en el perímetre de la foguera. És la primera vegada que aquesta colossal foguera, de 16 metres d’alçada, cau impactant en flames sobre diversos habitatges. Va ser poc després de la seua encesa quan els enormes troncs, ja presos en flames, van caure sobre la façana de dos cases. En aquestes imatges s’aprecia la virulència de la caiguda.

Diversos veïns es van alertar després de l’ocorregut i així ho van publicar en xarxes socials. Afortunadament no es van registrar ferits gràcies a la ràpida intervenció dels bombers i de la Policia Local del municipi que van evitar que les flames pogueren afectar els habitatges sobre les quals havia caiugut la foguera.

L’alcaldessa de Canals, en declaracions a altres mitjans de comunicació, ha anunciat que la setmana vinent se celebrarà una reunió amb els tècnics per a aclarir l’incident. Ha afirmat que tots els desperfectes materials seran solucionats com més prompte millor.