Figures com a flamencs, unicorns o porcions de pizzes gegantes van conquistar el passat estiu les platges de tota Espanya. Tots ells són productes de l’empresa valenciana Flamingueo, la startup impulsada pel programa Lanzadera de Juan Roig que s’ha posicionat com a líder del mercat online de flotadors.

La marca va nàixer fa dos anys gràcies a Instagram, la xarxa social a través de la que van detectar l’auge d’estos productes. Uns flotadors que no van tardar a fer-se virals en donar el salt als carrers més comercials del país.

Encara que els primers dissenys eren per catàleg, Flamingueo ha crescut i ara és la seua pròpia dissenyadora industrial la responsable de crear aquests flotadors únics. Per a açò, la signatura valenciana compta amb un programari propi capaç de predir què tipus d’animal o objecte podrà triomfar com a producte.

La manta sirena de Flamingueo se ha convertido en uno de los productos estrella de la startup valenciana.

L’objectiu de Flamingueo és deixar de ser una marca estacional i oferir altres productes que siguen tendència en qualsevol època de l’any, un pas que ja han donat amb la incorporació de les famoses mantes sirena.

De moment la companyia continua bolcada en la seua campanya estival amb nous flamencs de múltiples grandàries als que este estiu se sumaran altres animals com les llames i una planta molt comentada en Instagram: el cactus.