Aquest cap de setmana arriba a Montroi la festa declarada d‘Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana, una festa que rep el suport del Patronat de Turisme València, Terra i Mar i que compleix ja la seua XXIII edició.

FIVAMEL, la Fira Valenciana de la Mel tindrà lloc del divendres 8 al diumenge 10 de novembre en la plaça d’Espanya.

La fira de la mel pretén sorprendre’ns a tots amb nous productes elaborats a partir d’aquest ingredient natural tan nutritiu i tan beneficiós per a la salut, com és la mel. A més de poder gaudir d’exhibicions i demostracions que ens ajudaran a conéixer millor tot el treball que hi ha darrere del cultiu d’aquest producte tan dolç.

Mel, pol·len, propóleos, gelea reial, cera verge, etc en un total d’uns 40 expositors especialitzats que ens mostraran els seus millors productes derivats de les abelles amb mes de 50 varietats de mel, i no solament seran alimentosos sinó també aquells que s’utilitzen en la cosmètica, la salut natural i fins i tot en la decoració.

A més dels expositors especialitzats en mel, en la fira es podrà comprar tot tipus de productes: dietètics, dàtils, pastissos, formatges, embotits, pernils, torrons i  bunyols entre molts altres.

Fivamel obrirà les seues portes el divendres 8 de novembre i contarà a més amb un Saló de l´Apicultor on es podrà trobar maquinaria i ferramentes del cultiu de la mel, i a més a més es podrà visitar el Museu Valencià de la Mel de manera gratuïta.

El diumenge 10 a les 12 hores se celebrarà l’esperat Concurs Nacional de Mels i per fi podrem conéixer als guanyadorsde la millor mel de romer, la millor mel de flor del taronger i d’espígol.

Més de 50.000 visitants plenaran este cap de setmana Montroi per gaudir d’una fira que s’ha convertit ja en tot un referent dins de la Comunitat Valenciana