Turís va celebrar el passat cap de setmana la XVI edició de la seua Fira Agrícola i de Comerç.

Al voltant de quaranta expositors entre comerços, maquinària, automoció, vivers i mobiliari de jardí van canviar la fesomia del tram central de la travessia de la localitat, que es va convertir en un gran expositor de productes locals.

L’alcalde de la localitat i titular d’Agricultura, Eugeni Fortaña, acompanyat de la corporació municipal, així com representants de la Diputació de València, va inaugurar la fira animant al públic a visitar Turís durant aquests dies «perquè es converteix en un gran aparador no solament per la completa i variada oferta de la fira sinó com a atractiu turístic».

Tallers per a xiquets i xiquetes, degustacions, animacions, sortejos o tastos i maridatges de vins…van fer les delícies del públic assistent, que es va desplaçar a la localitat per a gaudir de la gran oferta lúdica i comercial que la fira oferia.

Una vegada celebrat l’acte de benvinguda va arribar el moment de realitzar l’obertura a quasi tres jornades plenes d’activitats i amb les quals es va fomentar el comerç local sense oblidar-se de donar la importància que té un sector clau en l’economia local i també de la comarca, l’agricultura.