Albal va celebrar amb èxit la fira comercial i l’antic mercat d’artesania

Entre les més de 70 casetes amb les quals comptava la Fira Comercial i d´artesania d'Albal es trobaven productes locals de tota mena

Albal va celebrar una de la seua festa més arrelada, la festa de Sant Blai amb la XVIII edició de la fira comercial i l’antic mercat d’artesania.

Una fira que ret homenatge al patró local i que va omplir la localitat de visitants atrets pel comerç, la cultura i la tradició que oferia aquest mercat.

La inauguració va tindre lloc divendres passat i va estar presidida per l’alcalde d’Albal, Ramón Marí, qui acompanyat les màximes representants de les Festes Falleres de la localitat,  les Falleres Majors Gabriela Martínez i Rosana Galàn, va ser l’encarregat d’aquesta fira, que de nou va suposar un èxit comercial i de visitants.

Entre les més de 70 casetes amb les quals comptava la fira, els assistents van poder conéixer als Festers i Festeres de Santa Anna 2020, les comissions falleres, l’Associació de Comerciants ACIXEA, establiments, empreses locals i foranes…

La fira va comptar amb un Racó Solidari amb les associacions sense ànim de lucre d’Albal

A més en la fira tampoc va faltar el Racó solidari on associacions i col·lectius locals, sense ànim de lucre, van exposar el seu vessant més solidari.

Aquesta fira, tot un referent a la comarca va suposar de nou un èxit d’assistència i participació per part de veïns i visitants.

Albal va arrancar així les seues festes en honor a Sant Blai, festes que al llarg de la setmana continuaran amb un gran programa d’actes en honor al sant patró.