Albal va celebrar una de la seua festa més arrelada, la festa de Sant Blai amb la XVIII edició de la fira comercial i l’antic mercat d’artesania.

Una fira que ret homenatge al patró local i que va omplir la localitat de visitants atrets pel comerç, la cultura i la tradició que oferia aquest mercat.

La inauguració va tindre lloc divendres passat i va estar presidida per l’alcalde d’Albal, Ramón Marí, qui acompanyat les màximes representants de les Festes Falleres de la localitat,  les Falleres Majors Gabriela Martínez i Rosana Galàn, va ser l’encarregat d’aquesta fira, que de nou va suposar un èxit comercial i de visitants.

Entre les més de 70 casetes amb les quals comptava la fira, els assistents van poder conéixer als Festers i Festeres de Santa Anna 2020, les comissions falleres, l’Associació de Comerciants ACIXEA, establiments, empreses locals i foranes…

La fira va comptar amb un Racó Solidari amb les associacions sense ànim de lucre d’Albal

A més en la fira tampoc va faltar el Racó solidari on associacions i col·lectius locals, sense ànim de lucre, van exposar el seu vessant més solidari.

Aquesta fira, tot un referent a la comarca va suposar de nou un èxit d’assistència i participació per part de veïns i visitants.

Albal va arrancar així les seues festes en honor a Sant Blai, festes que al llarg de la setmana continuaran amb un gran programa d’actes en honor al sant patró.