Benetússer va celebrar el passat cap de setmana el seu tradicional Fira Associativa i Comercial que va complir la seua onzena edició.

Durant el cap de setmana es puc descobrir l’àmplia oferta comercial del municipi així com el seu extens teixit associatiu, a més d’oferir activitats per a totes les edats en les quals no va faltar la fira d’atraccions per als més xicotets, el mercat medieval, la gastronomia local, així com la música, les exhibicions d’activitats esportives o els tallers.

L’alcaldessa de la localitat Eva Sanz va mostrar la seua gran alegria pel gran acolliment que va tenir la fira durant el cap de setmana, en el qual el bon temps va ser protagonista. A més la màxima autoritat de Benetússer va voler destacar que el principal objectiu de la fira és posar en valor el comerç local però també la gran tasca realitzada per les entitats i associacions que dinamitzen la fira.

Després d’onze edicions, la FAC de Benetússer s’ha consolidat com la plataforma de promoció més important per al comerç i les associacions locals.

Gràcies a l’èxit collit , la localitat ja es prepara per a tornar a reinventar-se i sorprendre veïns, visitants i curiosos en les pròximes edicions.