Turís presenta aquest cap de setmana la XVI edició de la seua Fira Agrícola i de Comerç en l’avinguda Corts Valencianes.

Al voltant de quaranta expositors de comerços, maquinària, automoció, vivers i mobiliari de jardí, faran les delícies del públics assistent, tot això amenitzat per les cinc comissions falleres de la localitat Els Barris, Plaza del Mercat, Placeta del Marquès, Av. Corts Valencianes i L’Antiga Fontanella que oferiran tallers per a xiquets i xiquetes i amb l’àmplia oferta de gastronomia de productes autòctons que aportaran les associacions com les Mestresses de casa o l’Agrupació Cultural.

A més la batuclown oferirà animació, hi haurà repartiment de suc de taronja per part de la Turisana i una cata maridatge que organitza l’Ajuntament juntament amb la cooperativa La Baronia i Dolces Filiberto que enguany es trasllada al Espai Multiús. Per la seua part la reina de les festes de Torís, Sandra Cifre, i la seua cort d’honor aportaran la nota folklòrica lluint el vestit tradicional de tainera.

Aquesta és la programació de la Fira per a hui diumenge:

A les 10:00h, obertura del recinte firal.

De 11:00h a 14:00h animació infantil en l’haima de jocs preparada per a tots els xiquets i xiquetes.

A les 14:00h, tancament del recinte firal.

A les 18:00h, obertura del recinte firal.

De 18:00h a 21:00h animació infantil en l’haima de jocs preparada per a tots els xiquets i xiquetes.

A les 18:30h, animació amb la Batuclown pel recinte firal organitzada per la Regidoria de Cultura.

A les 22:00h, clausura de la fira.