La Comunitat Valenciana registrarà aquest cap de setmana intervals nuvolosos, amb probabilitat baixa de precipitacions, es produiran intervals forts de vent a l’interior de Castelló i el diumenge baixaran les temperatures màximes, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). El vent reforçarà la sensació de fred, en un cap de setmana de temps quasi hivernal.

El dissabte s’espera que el dia comence amb cel poc nuvolós, que augmentarà a nuvolós a la vesprada amb probabilitat baixa de precipitacions disperses i febles a última hores.

El vent serà de l’oest moderat, amb intervals de fort en la primera meitat del dia a Castelló, on superaran els 70 km/h, i les temperatures pujaran.

El diumenge, dia de les eleccions generals, s’esperen intervals nuvolosos amb probabilitat baixa de precipitacions durant la matinada i obertura de clars a l’interior al migdia, el vent serà del nord-oest moderat a fort, amb ratxes molt fortes en el nord de Castelló, les temperatures mínimes no variaran i les màximes, en descens.

Baixen les temperatures

Les temperatures màximes estan registrant descans cada vegada més acusats en la Comunitat Valenciana. de fet AEMET ja ha indicat que estem a les portes d’un cap de setmana púramente hivernal en el nostre territori. En les tres províncies els mercuris no han superat els 23 graus. Aquesta disminuación al costat del fort vent aquesta fent que en alguns punts la sensació tèrmica siga molt inferior als valors que marquen els termòmetres.

Durant la passada matinada les temperatures mínimes han experimentat un descens de 2 i 4 graus a l’interior nord i s’han mantingut, i fins i tot han pujat, en el litoral d’Alacant. Així, a Castellfort els termòmetres han baixat fins a 1 grau, a Utiel fins a 3 i a Sogorb fins a 4; mentre que a Xàbia la mínima ha sigut de 13 graus i a Alacant de 11.