Una fiesta ilegal en una peluquería deja una veintena de sanciones y tres detenidos
Dos agentes de la Guardia Civil en una imagen de archivo. / Europa Press

Les festes il·legals continuen succeint-se en la Comunitat Valenciana cada cap de setmana. Aquest diumenge la Guàrdia Civil i la Policia Local de València van desmantellar una reunió il·legal en la qual hi havia una vintena de persones. Aquesta s’estava produint en una perruqueria situada en la localitat de Benetússer i va acabar amb tres detinguts i dos agents ferits.

Segons ha publicat el diari Levante EMV, l’incident va tenir lloc sobre les 04.00 hores. Va ser llavors quan el 112 va registrar diverses cridades de veïns informant sobre un fort rebombori en una perruqueria que es trobava tancada.

Fins al lloc es va traslladar una patrulla de la Guàrdia Civil. Allí van descobrir que 20 persones es trobaven de celebració. Tots ells incomplien amb les mesures sanitàries sense portar màscara ni guardar les distàncies de seguretat. A això s’afegia estar fora del toc de queda sumant així diverses infraccions lleus i greus.

Quan els agents de la Guàrdia Civil van informar d’aquestes sancions, alguns assistents van mostrar resistència. La situació es va posar tibant i va haver de personar-se la Policia Local de Benetússer.

La nit va finalitzar amb tres detencions: dos per resistència i un per atemptat a les autoritats i és que els dos guàrdies civils van resultar amb ferides menors. A més, es van interposar una vintena de multes a la resta d’assistents.

DESMANTELLEN UNA ALTRA REUNIÓ IL·LEGAL EN EL PORT DE VALÈNCIA

Aquest fet no ha sigut l’únic cas aïllat de festa il·legal aquest cap de setmana. La Policia Local de València ha informat aquest matí per xarxes socials sobre una altra reunió il·legal desmantellada el diumenge.

Aquesta es va produir en els blocs portuaris. Allí un total de 10 persones es trobaven reunides sense guardar distàncies ni usar màscares. Els agent de la 7ª UD Marítim van denunciar els fets i van sancionar amb infraccions greus l’incident.