cine

La tradicional Festa del Cinema torna a les pantalles espanyoles i el fa celebrant el seu desè aniversari. Durant tres dies (del dilluns 3 al dimecres 5 de juny) els espectadors podran assistir a les sales de cinema de quasi tota Espanya pagant 2,90€ per entrada.

Per a gaudir d’aquesta promoció organitzada per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FEDICINE), la Federació de Cinemes d’Espanya (FECE) i l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) serà necessari presentes les acreditacions que ja estan disponibles en la pàgina web oficial d’esta iniciativa.

Una vegada més, la Festa del Cinema cerca fomentar l’assistència a les sales de cinema com un hàbit social i cultural alhora que amb aquesta oferta es tracta d’agrair i premiar als espectadors assidus. L’objectiu d’esta edició és superar la xifra d’1.339.946 espectadors que es va aconseguir en la 15ª edició celebrada a l’octubre de 2018.

Llistat de cinemes de la província de València adherits a la promoció

 1. CINESA BONAIRE (ALDAIA)
 2. CINE MN4 (ALFAFAR)
 3. KINEPOLIS ALZIRA
 4. CINES VICTORIA (CULLERA)
 5. ABC GANDIA
 6. KINEPOLIS PATERNA
 7. ALUCINE (PUERTO DE SAGUNTO)
 8. YELMOCINES PARC SAGUNTO
 9. CINEAPOLIS TELER
 10. ABC EL SALER
 11. ABC GRAN TURIA
 12. ABC PARK
 13. CINES BABEL
 14. YELMOCINES
 15. OCINE AQUA
 16. CINES LYS
 17. CINE AXION (XATIVA)
 18. CINEMA OLÍMPIA (OLIVA)

Puc comprar entrades per Internet o en els caixers dels cinemes?

SI. En este cas, el sistema de venda per Internet o en els caixers dels cinemes permet comprar diverses entrades de cinema en una sola transacció. En cas que compres varies entrades a través d’aquest sistema has d’assegurar-te que TOTES les persones compten amb l’acreditació, ja que perquè siguen valgudes, caldrà ensenyar una acreditació per cada entrada adquirida en el punt de control d’accés a la sala de cinema.

Quines pel·lícules es poden veure?

Totes les que estiguen en cartellera dels cinemes adherits que figuren en la web.

Les sales 3D també costen 2.90€ amb l’acreditació?

Depèn de cada empresa, el suplement per utilització de material necessari per a veure aquest tipus de pel·lícules (ulleres especials) així com les condicions particulars de cada cinema per a accedir a aquest tipus de projeccions.