armas

Segons les primeres investigacions les restes biològiques podrien ser un fetus, per la qual cosa les investigacions continuen obertes per a esclarir els fets.

Els fets van ocórrer la matinada del dilluns quan la Policia Local de València va sol·licitar la presència de Policia Nacional en haver localitzat al costat d’un banc pròxim al carrer Guillem de Castro de València, una borsa en l’interior de la qual pel que sembla podria haver-hi vísceres i el sòl tacat de sang.

A l’arribada de la Policia Nacional van comprovar el que hi havia a l’interior i al no poder determinar de què es tractava van sol·licitar la presència de Policia Científica, al mateix temps que van observar que hi havia una reguera de sang que portava fins a un parc pròxim i ací es perdia el seu rastre.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que un home pel que sembla, jove, la matinada del dilluns va estar tombat en el banc al costat del qual va aparèixer la borsa i després d’un temps va marxar deixant la mateixa.

Davant la imprecisió del que hi havia a l’interior de la bossa es va donar compte al forense que va indicar es traslladaren les mostres a l’anatòmic forense, així com al grup d’homicidis.