Seguridad

La Sala Moon de València acollirà divendres que ve 8 de febrer la cinquena edició d’un festival solidari impulsat per la Casa Ronald de València, l’objectiu de la qual consisteix a proporcionar un entorn similar a la llar a les famílies dels xiquets hospitalitzats lluny de les seues cases.

La iniciativa, la recaptació de la qual es destina a aquesta fundació infantil, s’ha convertit durant l’últim lustre en un referent solidari gràcies al suport del Grup Salamandra, que cedeix de manera desinteressada l’espai i els seus beneficis amb l’única excepció del personal de la sala i els productes consumits, i de reconeguts artistes de la ciutat.

Un d’ells, el líder de l’emblemàtica formació Seguretat Social José Manuel Casañ, ha col·laborat en totes les edicions anteriors i tornarà a ser, al costat de la seua banda, una de les principals presències de la vetlada. En aquesta ocasió, i com a convidat d’honor, també pujarà a l’escenari de la Sala Moonl’incombustible Carlos Goñi, del grup Revòlver, tot això mentre l’il·lustrador Paco Roca realitza dibuixos en directe. I el carismàtic dissenyador Diego Ruiz de la Torre, MacDiego, exercirà de mestre de cerimònies.

La Casa Ronald de València ofereix als interessats dues vies per a col·laborar a través de la web Ticketea: mitjançant una entrada-donatiu de 15 euros per al concert, o mitjançant una de 40 euros que inclou l’accés a l’esdeveniment i un exemplar dedicat del disc-lliure La Cruïlla dedicat personalment pels seus responsables, Paco Roca i José Manuel Casañ. A més, existeix la possibilitat de realitzar un donatiu en la Fila Zero en el número de compte ES27 0081 1518 93 0001508057.

Seis restaurantes con estrellas Michelin para descubrir en Valencia