Arriba a València el major festival Remember de les Falles 2019. Un esdeveniment en el qual l’autèntic so remember de València inundarà de música el llac Sud, de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La cita serà dissabte que ve 9 de març de 2019 des de les 17.00 hores fins que finalitze l’esdeveniment.

Eixe dia, els millors DJs dels 90s y 2000s  Alberto Añon (Woody), Arturo Roger (ACTV), Caco Monsell (Distrito 10), Coqui (The Face y Apache), Edu Veneno (Espiral y Spektra FM), Javi Boss (Central Rock) Javi y Rafa los Gemelos (Puzzle), José Coll (Evento/Remember The Music), Miguel Serna & Ismael Lora (Rockola), Miguel Monforte (Zona de Acción), Kike Jaén (NOD), Raul Platero (MDT), Vicente Ferrer (Bananas) y Víctor Pérez (The Face/Topic)  oferiran un remember on la música del passat serà la protagonista per a tots aquells que vulguen recordar vells temps amb alguns dels djs que van marcar època a València. Les entrades es poden adquirir a través de la web
https://www.enterticket.es/eventos/festival-sonido-valencia-remember-fallas-146563 

Però el divendres 8 de març, des de les 17h i per a celebrar la Festivitat del dia de la dona les deejays Mónica X, Marien Baker, Lara Taylor, Miss Rose, DJ Àgata Angel, Bayo, Josephine Sweett, Alicia DC, Tania Bayo (filla de Chimo Bayo), Rebeca Moss i més artistes, com Sonia Madoc o Yurena,faran les delícies de tots els assistents per a celebrar el Dia de la Dóna.

Serà un gran festival GRATUÏT perquè el públic assistent gaudisca de les actuacions de DJ´s i cantants valencianes.

Hi haurà barres de begudes, boutique amb merchandising de totes les discoteques de la ruta,en definitiva una gran cita per a celebrar que València ja està en falles.

Programa de Fallas 2019