Fotografía del Festival de les arts Foto: ©Nerea Coll

Divendres que ve arranca el Festival de les Arts Vol.5. Els diez 7 i 8 de juny la Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà la cinquena edició d’un festival que naix de la connexió entre la música i altres disciplines artístiques com el disseny, la il·lustració o la gastronomia. Un nou projecte amb esperit sostenible per a majors i xicotets on tindran cabuda totes les expressions artístiques i moviments culturals.

3 escenaris, més de 24 hores de música, una varietat gastronòmica en el Foodies Merkat, dissenyadors i marques emergents en Les  Arts Market, il·lustradors en directe i focs artificials, marcaran un cap de setmana en el qual es pretén superar la xifra de les més de 42.000 persones que van passar pel festival en la passada edició.

Amb el cartell del Sold Out penjat des de fa mesos, el festival tornarà a ser un èxit, tenint en compte que en la primera hora de la seua venda van aconseguir vendre més de 3000 entrades, els amants de la música, gaudiran de la música de grans artistes de la talla de Rozalén, Zahara, Amaia, Vetusta Morla, Fangoria, La M.O.D.A., Dorian o Iván Ferreiro entre molts altres més.

Imatge del Festival de les Arts 2018

Acreditacions

Per a poder entrar a Festival dels Arts recorda que primer és necessari acreditar-se. Per a això, hauràs d’anar al centre d’acreditacions, que es troba situat en l’entrada de l’Umbracle, enfront de la rotonda del Pont de Montolivet amb Av. d’Autopista del Saler. L‘horari per a posar-te la teua polsera és el següent: dijous 6 de 18.00 a 21.00 h i divendres de 15.45 a 01.00 h i dissabte de 15.45 a 23.00 h.

Apertura del recinte

L’horari del recinte de Festival de les Arts és el següent: divendres 7 de 16.00 a 03.00 h i dissabte 8 de 16.00 a 03.00 h.

Plànol

El Festival compta amb distintes áreees diferenciades:

Horaris

Divendres serà el moment de gaudir dels concerts d’Amaia, Rozalén, la M.O.D.A i Fangoria en l’escenari principal Heineken , l’escenari Coolway acollirà a Sofia Ellar, Zoo, Shinova i Putochino- maricón; i per l’escenari Brugal passaran Valira, Delaporte, Siloé i Peranoia.

El dissabte serà el moment de Zahara, Iván Ferreiro, Vetusta Morla i Dorian en l’escenari principal; i per l’escenari Coolway passaran Carmen Boza, Carolina Durant, Second i Elyella. L’escenari Brugal comptarà amb Mr. Pefumme, The Seafood Special, la Plata i Afecte.