El Festival de les Arts 2019 va tancar la seua cinquena edició amb gran èxit . Més de 42.000 persones van omplir de nou la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València i van gaudir en un dels festivals que s’ha convertit en un referent en el calendari de festivals de tota Espanya.

Carolina Durante, Zahara, Iván Ferreiro, Fangoria, ZOO, Shinova van ser alguns dels grups més aclamats per un públic, que es va lliurar des del primer minut.

Un festival que destaca no solament pel seu cartell sinó també pels seus diferents espais, la seua estètica i que any rere any amplia els seus continguts per a tractar d’acontentar la cada vegada major quantitat de públic assistent.

Un dels moments més aclamats i esperats pel públic va ser l’actuació del grup Vetusta Morla, que no va deixar a ningú del públic indiferent, actuació que juntament amb el tancament del divendres protagonitzat pel grup d’Olvido Gara, Fangoria, van protagonitzar dos dels moments més espectaculars del Festival.

El tret del Castell de Focs Artificials, a ritme de la cançó “Los días Raros” del grup madrileny, va fer vibrar a les milers de persones que es van amuntegar al voltant de l’escenari principal per a gaudir del concert, i serà un de moments que queden ja en la memòria d’un festival que ja es prepara per a sorprendre en la seua sisena edició.