Arriba a València el major festival de la carn i la brasa de València. Meat Carnival és un esdeveniment únic a Espanya que se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d’octubre en La Marina Real de València.

Una cita amb la gastronomia més selecta per als amants de la carn, amb més de 30 llocs de menjar, la presència de 22 cuiners i 4.270 quilograms de carn. En un cap de setmana on a més de degustar les propostes carnívores més suggeridores, es desenvoluparan ponències i showcooking, concursos i tot açò estarà amenitzat amb Street music i DJ.

Ànima, color, aroma i sabor són les característiques d’un esdeveniment que cerca impulsar la gastronomia de la carn fins a les quotes més elevades, de manera que aquesta siga la primera edició de moltes altres. Per açò, els visitants podràs optar per diferents tipus de carn i elaboracions, en un entorn únic, bon ambient i música. A més també és una proposta ideal per a famílies, ja que s’han previst tant activitats per a xiquets com a suggeriments gastronòmics adaptats als paladars dels menors.

Entre els restaurants participants es troben: Sucar, Fooc- Manuel Alonso, Malabar, Platero Utopic Food, Donya Petrona Martín l’Humà, Coco Pazo I, Coco Pazo II, Taquería La Llorona i Honoo. A més el Gremi de Carnissers, Corderex i Varea Burguer també tindran un espai on preparar delícies de carb. A més s’han previst quatre Meat Station on es prepararan destacades propostes elaborades amb tècniques ancestrals.

D’altra banda, també participa el restaurant Ostrarium, amb la seua “carn del mar” , es disposarà d’un suculent i variat de buffet de tomaques , i tots els llocs disposaran d’oli llàgrima i sal Fossil River.

Però les postres també es preveu, de manera que els assistents tindran a la seua disposició gelats Suau, Mandonnet Cakes i Xufatopía… i com a colofó, Cafès Granell.

Aquesta prevista una zona vip per a aquells que desitgen gaudir d’una experiència més especial amb taules per a grups de 6 a 10 persones amb mantelería i cristalleria, servei en taula i amb productes Premium.

Però tot menjar, i més d’aquest tipus necessita una àmplia oferta de begudes que ho acompanyen, per açò es comptarà amb la presència de cervesa Amstel, cellers Murviedro, cellers Vegamar, cellers Vicente Gandia, celler La Pell de la Vinya, Beronia, Gin City-Ron Boca, Bulleit Bourbon, Whisky Nomad, Refrescs Organics i Font primavera.