FIB

El Festival Internacional de Benicàssim està molt a la vora i ha anunciat novetats respecte a la seguretat d’esta edició. Durant la celebració dels concerts, que tindran lloc del 13 al 16 de juliol, l’organització ha anunciat a través de la seua pàgina web i xarxes socials que no permetrà l’accés de motxilles que superen les mesures establides: 21 cm d’ample, 30 cm d’alt i 8 cm de fons, o el que és el mateix una grandària A4.

Des de l’organització assenyalen que la seguretat és la seua prioritat pel que estan treballant al costat de les autoritats pertinents en una sèrie de mesures que la garantisquen al màxim. Des del FIB han assegurat que «hi haurà més escorcolls en totes les zones» i demanen «paciència» en cas que les cues siguen més llargues que en anys anteriors.

En l’entrada del recinte serà on es realitzen els registres per açò el FIB recomana evitar accedir amb borses per a agilitar l’arribada assegurant a més que no hi haurà consignes ni guarda-robes per a dipositar els objectes personals amb els quals s’entre al festival.

A més de les motxilles i borses, l’organització també prohibix l’accés d’objectes que puguen ser considerats com a armes o que «puguen causar dany i pertorbar a qualsevol altra persona en l’esdeveniment» assenyalant que estos seran confiscats pels membres de seguretat.

L’organització del FIB també ha demanat que davant qualsevol situació sospitosa s’avise als membres de Seguretat del festival a la Policia i és que enguany hi haurà més presència policial per a ajudar i protegir.