València tornarà a la dècada dels 90’s i recobrarà de nou el seu títol com a capital de la música dance.

La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà dissabte que ve 1 de juny el Festival Love the 90’s, un festival de dance que comptarà amb grans artistes.

Els artistes més punters del dance en la dècada dels 90’s assistiran a aquest gran esdeveniment musical a València en un megashow amb un muntatge circular dissenyat per Pixelmap Studios.

El cartell està replet d’artistes internacionals on no faltaran els grans èxits que més van sonar i que més van fer ballar en l’època, com el “What is Love” de Haddaway, “Mr. Vain” de Culture Beat, “It´s my life” de Dr. Alban, 2 Unlimited y sus clásicos “No Limit” i “The Real Thing”,”Don’t Stop Wiggle Wiggle” de The Outhere Brothers, el “Lover Why” de J. L Milford aka John Wesley, “Memories ” de Simone Jay de Netwerk, el Saturday Night de Whigfield, “Be my lover ” de La Bouche, “Please Don´t go” de Double You, “Dreams (Will come alive)” 2 Brothers on the 4th Floor, “Tonight” de Kriss, Chimo Bayo y sus tan aclamados éxitos “Extasi Extano” i la “Tía Enriqueta”.

The Jumper Brothers, actuaran de nou com deejays oficials de l’esdeveniment…i l’esdeveniment estarà presentat pel deejay punter de l’època, Fernandisco.

El Festival està a punt de penjar el cartell de Sold Out, però si encara vols aconseguir entrades, aquestes estan disponibles en la web de l’esdeveniment.

Les portes s’obriran a les 16.00 i el concert començarà a les 19.00 hores, i s’allargarà fins a ben entrada la matinada.