Quart de Poblet torna a eixir al carrer per a celebrar les festes en honor a Sant Onofre. Tant es així, que els clavaris i l’Ajuntament han organitzat diverses activitats per contribuir a la difusió de les festes més enllà del municipi, i en els quals la Passejà ha tonat ha tindre un color i paper especial, i dóna el tret d’eixida als dies grans.

Un multitudinari acte, en el qual els focs pirotècnics, la devoció i participació han sigut protagonistes. A més ha comptat amb l’assistència de diferents autoritats per donar suport a esdeveniments que, any rere any, atrauen la curiosa mirada de més visitsants.

Veïns i veïnes han tornat a reunir-se i fer gala del seu sentiment com a poble. I és que, Sant Onofre, sant anacoreta i patró de Quart, té un valor sentimental molt gran i l’objectiu és adaptar la festa als nous temps, al segle XXI.

Un treball que s’han pres molt seriosament, i que està tenint els seus fruits, especialment amb les novetats en aquesta celebració, que ha tornat ha omplir els carrers del municipi, com cada mes de setembre. Quart de Poblet enceta mes de la millor manera possible, de festa i germanor.