Ferran Adrià ha visitat València amb l’objectiu de recolzar la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible que ostenta la nostra ciutat perquè es perllongue més enllà de 2017, de manera que es convertisca de forma permanent en un referent internacional respecte a l’alimentació saludable i sostenible.

Adrià ha afirmat que ser Capital Mundial de l’Alimentació és una gran oportunitat per a València i que tots els valencians hauríem d’apostar perquè la ciutat fóra la seu permanent i la capitalitat es perllongara molt més allà d’enguany.

En l’acte que va tenir lloc en el Mercat Central l’alcalde Joan Ribó va agrair la presència del prestigiós xef i va destacar la importància que Ferran Adrià acudira a València en el mes més important de la nostra Capitalitat Mundial de l’Alimentació i solament uns dies abans del cim de ciutats que està tenint lloc fins hui.

El prestigiós xef ha insistit que l’alimentació és un tema importantíssim a nivell econòmic, d’educació i de formació, i en la necessitat que tots els actors implicats actuen junts.