La Fira Valenciana de la Mel (Fivamel) tornarà a endolcir els carrers de Montroi en la seua XXI edició. L’esdeveniment lúdic i gastronòmic més dolç de la Comunitat Valenciana torna, del 10 al 12 de novembre, a la plaça d’Espanya de la localitat de la Vall dels Alcalans, amb la seua oferta de mels, caramels, cosmètiques i licors variats.

Més de 50 varietats en mels per a eligir, en la seua màxima qualitat de puresa, i a preus més que econòmics per a afrontar els primers freds de l’hivern i avançar-se, de pas a les compres nadalenques, en torrons, garrapinyats i dolços.

A més, el Museu Valencià de la Mel obrirà les seues portes de forma gratuïta a tots aquells visitants que vulguen endinsar-se en el món de l’apicultura, que en aquest municipi té un gran arrelament.

Durant tot el cap de setmana, hi haurà diferents cates, degustacions gastronòmiques i l’esperat Concurs Nacional de Mels en les categories de Flor del taronger, Espígol i Romer.

Tots els detalls, novetats i peculiaritats d’aquesta Fira d’Interès Turístic, les va detallar el director de Mitjans del certamen, Abel Navarro, en el programa ‘Vive las Fiestas’, de 7 Televalencia, presentat per José González.