Felipe González y Mariano Rajoy coinciden en Valencia
Felipe González y Mariano Rajoy en un acto de 2012 que congregó a los mandatarios del país con el Rey.

L’agenda política de València arranca setmana amb la visita de dos expresidents de Govern. Felipe González i Mariano Rajoy estaran hui en la capital valenciana encara que no mantindran cap trobada conjunta.

El primer a arribar serà el socialista amb un esdeveniment que se celebrarà a l’Auditori Paco Pons d’EDEM. González assistirà allí a l’Assemblea General 2020 de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE). L’acte arrancarà a les 13 hores, moment en el qual l’expresident dirigirà unes paraules als centenars d’empresaris valencians que assisteixen anualment a aquesta cita.

La conferència es produeix mesos després del fitxatge de Vicente Boluda, president d’AVE, a Felipe González. Va ser el mes de juliol passat quan el socialista es va incorporar a la companyia Boluda Towage com a conseller de la divisió de remolcadors portuaris.

Imagen

MARIANO RAJOY FIRMA LLIBRES A VALÈNCIA

L’últim expresident del Govern també estarà hui a València. En este cas caldrà esperar fins a la vesprada. Serà a les 19 hores quan Rajoy signarà llibres en El Corte Inglés de Colón.

El popular presentarà el llibre “Una España Mejor” de Plaza i Janés. L’obra és una crònica personal sobre la seua etapa com a líder del país on explica temes com l’abdicació de Juan Carles I, la crisi de Catalunya o l’amenaça de rescat per la crisi econòmica.