La família Saiz, reconeguts en el món cultural i al capdavant del Teatre Flumen de València porten les arts escèniques més enllà de la ciutat. El cognom no solament s’ha quedat en la capital del Túria. Les seues obres han estat en teatres d’altres punts. De fet, acaben d’estrenar l’obra ‘Aguacates’, que està tenint un gran acolliment a València, i aterrarà a Madrid.

‘Aguacates’

Una comèdia del valencià Tirso Calero que fa riure al pati de butaques i compta amb actors com Juanjo Artero, Jesús Cabrero i Lucía Ramos. Els detalls els desgranen el propi José Saiz, director de l’obra, i Ricardo Saiz, actor en aquesta.

Descripció

Mariano és un polític conservador, que pot convertir-se en el pròxim President del Govern. Si en el professional, està ascendint com l’escuma, en el personal, presenta bastants més problemes. S’acaba de divorciar i no sap com comportar-se amb la seua única filla, per a semblar un pare modern i enrotllat.

Silvia, la seua filla, té 18 anys recentment complits i unes ganes tremendes d’experimentar-ho tot en la vida. Tal experimentació li portarà a tenir un embolic amb Toni, el millor amic del seu pare, aventurer de professió, que travessa un sot econòmic i personal, del que només pot eixir gràcies a una futura plantació d’alvocats.

Durant unes vacances en comú, les mentides i els somnis dels nostres protagonistes s’entrellaçaran oferint un divertit embulle on res és el que sembla.

En cartell fins al pròxim 20 de maig